Bienvenue à 'Les Hirondelles'!

Remarque : Les Hirondelles est parfois appelée 'Malivert' suivant le nom de la rue mais nous préférons Les Hirondelles, puisque c'est plus poétique.

Vous cherchez une maison pour vos vacances en Périgord-Dordogne?

'Les Hirondelles' vous offre tout ce qu'il vous faut pour des vacances inoubliables. La piscine large (10 sur 5 mètres), le terrain 'en terrasse' et la maison très bien équipée et décorée rendent 'Les Hirondelles' votre destination préférée pour vos vacances. Les prix de location sont très compétitifs, avec en plus des réductions pour des couples en dehors de la saison haute.

Situation exceptionnelle

Les Hirondelles est située dans le village médiéval de Paunat, dans une des plus belles régions de la France. Ici, vous pourrez vous reposer tout en gardant la possibilité de visiter des villages et des villes typiques dans la proximité ou de faire des activités. Il y en a pour tous les âges!. Contrairement à beaucoup d'autres maisons de vacances, vous n'êtes pas obligés de sortir pour passer une belle journée. Vous pouvez rester toute la journée aux Hirondelles et vous aurez le vrai sentiment des vacances! Le seul risque c'est que la voiture ne bougera pas beaucoup. 

Vous trouverez plus d'informations concernant la maison et la région sur les pages respectives sur le site. Puisqu'une image raconte plus que 1.000 mots, nous vous invitons à visiter notre galérie de photos! 

Site Web

Notre site web vous donnera toutes les informations concernant notre maison de vacances en région de la Dordogne. Nous espérons que ceci vous aidera à évaluer si 'Les Hirondelles' est bien l'endroit que vous cherchez pour vos prochaines vacances.

Dans le cas où une information ne serait pas reprise sur le site, nous vous invitons à nous contacter par le formulaire de contacte ou de nous téléphoner. 

Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir pendant votre visite à notre site web et... à notre petite pièce de paradis sur terre. 

Meilleures salutations,

Famille Vandenbrande

Keuken

De keuken werd uiteraard volledig vernieuwd en biedt het comfort van een gasfornuis met 5 bekkens (o.a. wok-bekken), koelkast met vriesvak, microgolfoven, oven, vaatwasmachine, afzuigkap en alle kleine keukentoestellen die men verwacht in een moderne keuken. De ruime dubbele afwasbak is een rustiek model dat de authenticiteit van het huis accentueert. De keukenmengkraan beschikt bovendien over een uittrekbare slang wat het reinigen van potten e.d. gemakkelijk maakt.

Badkamer

Er is een badkamer met bad, douchecabine, dubbele lavabo en toilet, een ensuite badkamer in één van de slaapkamers beneden met douche, lavabo en toilet en een lavabo in de andere slaapkamer beneden. Er is ook nog een apart toilet beschikbaar.

Slaapkamers

Les Hirondelles heeft 4 slaapkamers en biedt plaats aan 8 personen. Beneden zijn er 2 slaapkamers met elk een dubbel bed en op de 1e etage zijn er 2 slaapkamers met elk 2 enkele bedden. Aangezien de kamers boven een laag gebinte hebben zijn deze meer geschikt voor kinderen of jong volwassenen. Voor 4 volwassenen en 4 kinderen is Les Hirondelles dus ideaal. Gezinnen die graag met een ander gezin op vakantie gaan kunnen dan ook in Les Hirondelles terecht.

'Leven als God in Frankrijk'

Het grote verwarmde zwembad, de 'landschaps'-tuin en het mooi en gezellig interieur met alle moderne voorzieningen maken Les Hirondelles tot de perfecte locatie voor uw zomer-, voorjaars- en najaarsvakanties. De tuin biedt heel wat aangename hoekjes om te relaxen of voor de kinderen om te spelen. De zon is de ganse dag aanwezig : 's ochtends op het ontbijtterras naast de keuken, 's middags op het zwembad en 's avonds op het overdekt terras. Hier ervaar je nog de échte 'rust'. Er zijn geen directe buren en je ziet ook geen enkel huis vanop het ontbijtterras, het zwembad of de patio. De dichtsbijzijnde buren wonen aan de andere kant van het huis, waar er geen zicht op is. Er is ook heel weinig verkeer op de straat langs het huis aangezien deze weg geen verbindingsweg is. Enkel lokaal verkeer gebruikt deze weg dus. De binneninrichting werd, zoals reeds vermeld, volledig vernieuwd in 2015 en maakt het huis ook geschikt als vakantiewoning in de 'koudere' maanden, wanneer het leven zich iets meer binnen afspeelt. Les Hirondelles is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden, maar ook koppels die een romantische locatie zoeken zullen hier een zeer aangename tijd doorbrengen.

Prachtige ligging

Les Hirondelles behoort tot het Middeleeuwse dorpje Paunat, in het hart van één van de mooiste streken van Frankrijk, de Périgord. Dit is bij uitstek een locatie ver weg van alle drukte, maar toch met alle faciliteiten en infrastructuur in de onmiddellijke nabijheid. De Périgord-streek is populair bij vakantiegangers aangezien ze een grote verscheidenheid aan activiteiten biedt voor jong en oud. Natuur, historie, activiteiten, rust en genieten, dat is wat u zal vinden in de Périgord. Wij verzekeren u een onvergetelijke vakantie die zal smaken naar meer! Lees meer over het huis en de streek op de respectievelijke pagina's op de website. Een foto zegt meer dan 1.000 woorden, bekijk dus zeker ook de galerij. En aarzel zeker niet ons te contacteren mochten jullie toch nog vragen hebben of inlichtingen wensen... Onze leuze is : een heerlijke vakantie op een idyllische locatie. Kom het zelf ervaren!

Omgeving